Џеси Вер коначно пред београдском публиком

Талентована и награђивана британска поп певачица Џеси Вер одржаће концерт 27. августа у Рову код Војног музеја на Калемегдану, у оквиру летње европске турнеје на којој промовише нови албум "Glasshouse".

Тако ће публика у Београду моћи уживо да чује песме попут Midnight, Selfish Love, Alone, Sam, као и хитове са претходних албума Say You Love Me, Wildest Moments, Tough Love, Running и многе друге.

Glasshouse је треће студијско издање популарне музичарке из Лондона, за које верује да је њен најважнији албум, а бави се темама породице, љубави, бурних односа и мајчинства.

На новом материјалу сарађивала је са именима као што су Ед Ширан, Стинг, Кид Харпун, Феликс и Хуго Вајт – "The Maccabees" и Бени Бланко.

Музичку каријеру Џеси Вер је започела 2009. године, а три године касније објавила је деби албум Devotion, који је био номинован за престижну музичку награду The Mercury Prize.

Уследило је мноштво номинација и награда, као и албум Tough Love (2014).

Продаја улазница за београдски концерт Џеси Вер, који ће се одржати у понедељак, 27. августа, у рову испод Војног музеја на Калемегдану, почиње у петак, 25. маја.

Карте се могу набавити путем продајних мрежа „Евентим“ и „Гигстикс“, по промотивној цени од 2.190 динара за партер и 2.790 динара за ВИП трибину.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво