Енџи Стоун 1. јула на Калемегдану

Америчка ар-ен-би и соул дива и моћан глас који стоји иза планетарног хита "Wish I Didnt I Didnt Miss You", Енџи Стоун, наступиће први пут у Србији, у склопу „Мјузиколоџи баркафе сешонса“, 1. јула, на тениским теренима на Калемегдану.

Посетиоци ће, осим у јединственим нотама и њеном интензивном препознатљивом гласу, бити у прилици да уживају и у врхунској кафи сличних атрибута.

Два дана након концерта у Београду, Енџи Стоун ће наступити и на словеначком издању истог фестивала у Љубљани.

Три пута номинована за Греми, уз четири албума који су ушли у најбољих десет ар-ен-би албума и једним који је завршио на првом месту, са преко 1,4 милиона албума продатих у САД и пет милиона продатих широм света, Енџи Стоун се са правом може назвати једним од најзначајнијих светских ар-ен-би и соул женских извођача, а њен хит Wish I Didnt Miss You је и даље веома слушан на нашим просторима.

Мало је познато да је управо Енџи Стоун певала пратеће вокале на култном албуму Ленија Кревица, 5.

Њена каријера је лансирана у висине првим соло албумом Блек дајмонд (Black Diamond) 1999. године, који је ушао у првих десет најпродаванијих ар-ен-би албума.

Након тога, Енџи је издала још четири врло успешна албума, које су пратили распродати концерти широм света.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво