Највећа помама за једнодневним улазницама за „Егзит“ – за дан плануло 8.000!

Нешто мање од два месеца остало је до почетка овогодишњег „Егзита“, који ће бити одржан од 12. до 15. јула, а судећи по почетку продаје дневних улазница, тврђава ће се ове године напунити и пре почетка званично Најбољег европског великог фестивала.

Највећа помама за једнодневним улазницама за „Егзит“ – за дан плануло 8.000! Највећа помама за једнодневним улазницама за „Егзит“ – за дан плануло 8.000!

Испред централне благајне „Гигстикса" у тржном центру Париски магазин у центру Новог Сада, редови за улазнице почели су да се формирају већ у осам ујутру, да би три сата касније, непосредно пред званично отварање благајне у подне, колона нарасла на више од 600 обожавалаца „Егзита“ који су стрпљиво чекали у реду.

Улазнице за финалну ноћ „Егзита“ продате су по поклон цени за непуних четрдесет минута, а сат времена касније плануле су и најповољније улазнице за преостала три дана фестивала, њих укупно 5.000.

И након промене цене, темпо је наставио да буде изузетно висок и до сада их је продато више од 8.000, а улазнице су и даље доступне по новој цени са чак 60 одсто уштеде, по 2.590 динара, без обзира на дан.

Њихов број је такође ограничен и очекује се да ће убрзо бити распродате, чиме ће аутоматски доћи и до нове промене цене.

Да се исплати поранити, сазнали су сви који су били довољно стрпљиви да сатима чекају у реду. Прва три купца, поред дневних улазница по поклон цени, добили су и патике, следећих десет мајице, а још десет „Конверс“ пакете, док су свима присутнима подељени „Егзит“ поклон пакети са постерима, налепницама и беџевима.

И ове године у Нови Сад долазе бројни посетиоци из целог света и са свих континената, а продаја је забележена у више од 70 земаља, од чега је највећи број из европских земаља, док ће Петроварадинску тврђаву посетити и млади људи из Канаде, Кине, Колумбије, Индије, Јапане, Мексика, са Кајманских острва, Новог Зеланда и Тајвана, из Катара, Русије, Сингапура, Јужноафричке Републике и Уједињених Арапских Емирата. Традиционално предњаче гости из Велике Британије и Холандије, а велики број посетилаца очекује се и суседних земаља, као и из Аустрије, Русије и Турске.

Улазнице по промотивној цени са 55 одсто попуста од финалне, за 6.990 динара, продају се онлајн путем „Егзитовог“ сајта, као и директно у мрежи „Гигс тикс“, а на сајту званичне туристичке агенције фестивала доступни су и туристички пакети који осим улазница, садрже и опције за смештај и превоз до фестивала.

У току је сјајна 4+1 акција за љубитеље „Егзита“, која подразумева да друштво које заједно купи четири улазнице, пету добија на поклон. Акција ће трајати док се не распрода врло ограничен број улазница предвиђен за ову акцију.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво