Музика из „Великог шоумена“ (опет) на врху „Билбордове“ листе

Драма „Велики шоумен“ донела је обиље музичких нумера у биоскопе широм света, што се допало љубитељима мјузикла. Доказ за то је потражња за албумом са музиком из филма који је већ другу недељу заредом на врху „Билбордове“ листе најпродаванијих издања.

Реч је о великом успеху јер је издање са музиком из Великог шоумена тек пети албум са музиком из филма у последњих десет година који је на првом месту Билбордове листе провео више од једне недеље.

Билбордова листа 200 издања рангира најпопуларније албуме током недеље на основу више параметара који укључују класичну продају носача звука, стриминг, продају преко интернета.

Током последње деценије, 21 албум са музиком из филма пласирао се на врх листе, а само њих пет је остало дуже од тога: Велики шоумен (до сада две недеље), Одред отписаних (2016. године, две недеље), Чувари галаксије (2014, две недеље), Залеђено краљевство (2014, 13 недеља!), музика из серије Гли, трећи диск (2010, две недеље).

Филм Велики шоумен у српским биоскопима приказује се од 28. децембра.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
19° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се