„Фрајле“ шармирале 4.000 људи у Центру „Сава“

Регионална поп атракција „Фрајле“ одржала је концерт у Центру „Сава“.

Четири девојке шармирале су београдску публику на свој препознатљив начин, оживљавајући на сцени живе боје чардаша, сентимент медитеранског попа, сету и гордост руске романсе...

Биле су заносне као шансона, елегантне као канцона у доминантном вишегласју, праћене изузетним бендом који су чинили „Фрајлери“.

У вечери када је у Београд стигао Луис Фонси, власник планетарног хита Деспасито, више од 4.000 људи се одлучило да гледа и слуша „Фрајле“ у Центру „Сава“.

У продукцији високе резолуције која подсећа на најбоље концерте европских поп мејнстрим извођача, „Фрајле“ су, између осталог, стигле да учине песме Балашевића, Томе Здравковића и Бајаге и раскошнијим него што оне јесу.

Светлели су телефони у публици. Мушкарци, жене и деца разврстани у три групе такмичили су се ко боље пева, а „Фрајле“ су у првокласном издању дуже од два сата шармирале све присутне у Центру „Сава“.

Специјални гост на концерту био је Бојан Јовановски, наш талентовани гитариста који је свирао нумеру Што те нема Јадранке Стојаковић.

Пред крај концерта, „Фрајле“ су извеле један еуросонг блок у којем су најуверљивије оживеле чувени хит сестара из Шпаније „Азукар морено“, Бандидо, што је публику довело до плесног врхунца.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво