Пинк и Еминема ујединила „Освета“

Међу песмама које су уочи изласка новог албума увек иновативне Пинк привукле највише пажње истакла се нумера "Revenge". Осим шкакљиве тематике освете, један од разлога је и то што је популарна певачица удружила снаге са Еминемом.

Пинк је у уобичајеној ратоборној атмосфери у песми која описује жељу за осветом. „Као Лео у Повратнику, Авељ у Библији, освета је слатка, зар не?“, пева славна Американка на почетку песме и наставља: „Знам да то неће поправити ништа“.

Нешто касније Еминем репујући открива да је срж проблема превара, пише музички портал Идолатор.

Песма Revenge није прва због које су се Пинк и Еминем нашли у истом студију. Још 2010. године, сарађивали су на Еминемовом албуму Recovery, а након тога више пута су им се пословни путеви укрштали.

До најновије сарадње двоје кантаутора дошло је, како Пинк каже, када му је написала имејл који је више личио на љубавно писмо него пословна понуда.

„Волим те, увек сам те волела. Волим те од 2001. године када си ми на додели МТВ награда дао аутограм“, написала је, наводно, певачица и ауторка свом колеги како би га наговорила да направе и овај дует.

Седми студијски албум Пинк Beautiful Trauma, на којем се налази песма Revenge, објављен је 13. октобра. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво