Мелани Де Бjазио објавила нови албум

Након успеха свог прошлогодишњег ЕП издања "Blackened Cities", белгијска џез певачица Мелани Де Бјазио објавила је нови студијски албум "Lilies" за издавачку кућу ПИАС.

Албум је најавио театрални спот за песму Your Freedom is the End Of Me који је режирао француски продуцент и режисер Ив Куперберг у чему му је асистирала Мелани Де Бјазио.

„Хтела сам да прикажем однос између мушкарца и жене кроз борбу два рвача. Сам меч представља борбу ега и неостварних опсесија двоје љубавника“, објаснила је Де Бјазио.

На албуму Lilies нашло се девет песама, које варирају како инструментално, тако и лирички кокетирајући са другим музичким жанровима, притом се све време придржавајући атмосферичних клавирских деоница као основе.

Мелани Де Бјазио има обожаваоце међу познатијим музичарима као што су познати британски радио ди-џеј Џајл Питерсон и бубњар групе „Рејдиохед“ Филип Селвеј којима је за ухо запала по објављивању њеног другог албума No Deal.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво