Ед Ширан са "Shape of You" најслушанији у историји „Спотифаја“

Нумера "Shape of You", британског певача Еда Ширана постала је најслушанија у историји стриминг сервиса „Спотифај“, склонивши са трона "One Dance" Канађанина Дрејка која је била на врху готово годину дана.

Песма риђег гитаристе слушана је до сада 1,318 милијарди пута на најполуларнијој онлајн платформи.

Песма Shape of You изашла је у јануару на албуму Дивајд (Divide) који је имао велики успех. Нумера енглеског певача и One Dance имају неке суптилне сличности, као што је коришћење денс ритма.

Дрејкова песма постала је најслушанија на „Спотифају“ у октобру 2016, иако је канадски репер сарађивао са конкурентским сервисом „Епл мјузик“.

Два месеца касније One Dance је постала прва песма која је прешла милијарду слушања, а од тада су тај рекорд прешле три песме Shape of You, али такође Closer од „Чејнсмокерса“ и Lean On од Мејџор Лејзера и ди-џеј Снејка.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво