Спремите се за „Бир фест“

Београдски музички фестивал „Бир фест“ почиње сутра на Ушћу и трајаће до 20. августа, а организатори кажу да очекују рекордну посету.

Спремите се за „Бир фест“ Спремите се за „Бир фест“

Уз велики избор пива и разноврсну музику, Београђани и њихови гости уживаће свакога дана од 18 часова па до раних јутарњих сати на 15. јубиларном „Бир фесту“.

У среду и четвртак програм ће трајати до два сата иза поноћи, а у петак и суботу свирка ће потрајати до четири ујутро.

Првог дана фестивала наступиће „Ејжн даб фаундејшн“, „Ван Гог“ и „Галија“, а у четвртак „Мортал комбат“, „Рибља чорба“ и „Директори“.

У петак ће програм обележити „Шкртице“, „Хладно пиво“ и „Забрањено пушење“, док ће у суботу наступити „Ничим изазван“, Дарко Рундек, „Гоблини“, „С.А.Р.С.“ и „Кербер“.

Фестивал се затвара у недељу наступима „Дел арно бенда“, трубача Дејана Петровића и његовог биг бенда, а последњи ће наступити састав „Кал“.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво