Френки и "Who See" и Сара Јо представљају синглове рађене на „Туборг oпен биту“

Најактивнији и најактуелнији репери у региону Френки и двојац "Who See" први пут сарађују и представљају заједнички сингл „Дај га на гас“, док млада поп звезда у успону Сара Јо представља освежавајућу поп нумеру „Само ти“. Спотови за обе нумере доступни су на „Јутјубовом“ каналу „Туборг опен“.

Френки и "Who See" и Сара Јо представљају синглове рађене на „Туборг oпен биту“ Френки и "Who See" и Сара Јо представљају синглове рађене на „Туборг oпен биту“

Синглови Дај га на гас и Само ти рађени су на „Туборг биту“ који је направио светски познати тројац „Мејџор Лазер“ (међу именима са којима је сарађивао су Дипло, Џилионер и Волши Фајер). Продукцију и аранжман синглова потписује Ђорђе Миљеновић познат и као Виклух Скај.

Дај га на гас је енергетска бомба у модерном треп стилу, где се преплићу агресивни вокали и заразна мелодија, док је Само ти будућа летња поп химна о заљубљивању и почетку нове љубавне приче, о моменту пре пољупца и заласку Сунца.

Френки је прошле године у септембру заједно са дугогодишњим сарадницима Контром и Индигом објавио веома успешан албум Путања који је сниман у берлинском студију „Ред бул“, а ове године је већ најављен и нови албум који представља својеврсни наставак Путање.

Бокешки двојац "Who See" овог месеца је објавио спот за сингл Насеље који ће се наћи на њиховом четвртом студијском албуму, а чија је објава најављена овог лета.

Сара Јо је млада српска поп звезда која се у претходних неколико година прославила у музичким шоу-такмичењима. Током своје активне музичке каријере објавила је хит синглове Ко је овде ко, Заувек, Маховина и друге. Пре само три недеље Сара Јо је представила и сингл Немам времена за то који осваја домаће топ-листе и радијски етар.

За тачно недељу дана репер, певач и еклектични продуцент и аранжер Ђорђе Миљеновић представиће и свој сингл за пројекат „Туборг опен“ под називом Имам твоју љубав.

Предстојећи Виклеров сингл, као и данас објављени заједнички сингл Френкија и групе "Who See" и нови сингл Саре Јо синоћ су први пут представљени на заједничком београдском концерту којим је после неколико месеци припрема коначно лансиран пројекат „Туборг oпен“.

Oвог лета, „Туборг“ и „Јуниверзал мјузик Сербија“ доносе узбудљиву музичку кампању под именом „Туборг oпен“.

Кампања „Туборг опен“ је глобална сарадња са светски познатом групом „Мејџор Лазер“ и јединственим „Туборг битом“ који су они креирали.

Бројни извођачи широм света добили су јединствену прилику да, свако у свом стилу и музичком правцу, искористи „Туборг бит“ и претвори га у нове локалне, а можда и светске хитове. „Туборг опен“ је путовање у свет који се крије иза једног бита.

У улози продуцента и амбасадора пројекта се налази Виклух Скај који је, заједно са изабраним извођачима - Сара Јо, Френки и "Who See", створио регионални хит у три различита музичка жанра - хип-хоп, поп и рок, користећи јединствени „Туборг бит“.

Широм Западног Балкана (Србија, Црна Гора и Босна и Херцеговина), пројекат „Туборг опен“ се реализује у сарадњи са компанијом „Јуниверзал мјузик гроуп енд брендс“, ћерком „Јуниверзал мјузик груп“, родитељском компанијом издавачке куће „Јуниверзал мјузик Сербија“.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво