„Тејк дет“ поново заједно за 25. годишњицу групе?

Британска група „Тејк дет“ најављује поновно окупљање свих чланова... по ко зна који пут. Услов Робија Вилијамса да чувена петорка поново буде заједно за 25-годишњицу групе је да се Џејсон Оранж придружи момцима.

Британски бенд „Тејк дет“ (Take That) прославиће 25. годишњицу идуће године, а велика жеља Герија Барлоуа је да их све окупи на неколико посебних концерта.

Роби Вилијамс такође разматра да се придружи бенду, али искључиво ако ће се придружити и Џејсон Оранж. Или сва петорица или ништа“, инсистира Вилијамс.

Џејсон наводно жели да се придружи бенду, али још није сигуран да ли може да се обавеже на целу турнеју.

Извор близак групи, рекао је да Роби жели да помогне у обележавању великог успеха који је група постигла деведесетих. Давне 1992. године састав је издао дебитантски албум Take That & Party Back којим су постали миљеници нације. Роби Вилијамс је напустио групу три године након тога, а годину касније после његовог одласка група се потпуно распала.

Ипак, пре 10 година Гери Барлоу, Марк Овен, Хауард Доналд и Џејсон Оранж су се поново окупили без Робија, а њихове окупљање је забележено као једно од најуспешнијих окупљања у поп историји.

Четири године касније, тачније 2010, Роби Вилијамс је најавио да ће придружити некадашњим колегама на новом албуму Progress и светској турнеји.

Након тога, „Тeјк дет“ је изгубио два члана. Овог пута је бенд, осим Робија напустио и Џејсон. Ипак, то није наштетило бенду и њихов последњи албум "III" доспео је на прво место у Великој Британији па су распродали још једну турнеју.

Фанови ипак неће чекати следећу годину да их сву петорицу виде скупа јер ће овог јула наступити као хедлајнери у лондонском Хајд Парку, у оквиру манифестације "Barclaycard British Summer Time".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 18. мај 2024.
26° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара