"Ирејжер" слави 21 годину од изласка "Тhe Innocents"

Некадашње суперзвезде електропопа и денса 80-тих и 90-тих година прошлог века, дуо "Ирејжер", крајем следећег месеца ће поново издати албум "The Innocents" поводом 21. годишњице од његовог појављивања.

Енглески електропоп хероји, група "Ирејжер" (Еrasure), поново ће објавити албум "The Innocents", у виду специјалног издања поводом 21. годишњице од његовог изласка 1988.

"Тhe Innocents", њихов трећи албум са којег потиче "најдуготрајнији" хит "А Little Respect", био је први албум "Ирејжера" који је доспео на прво место британске листе - први пут 30. априла 1988, па поново у јануару 1989. године.

Група ће 26. октобра објавити и луксузно издање тог албума у којeм ће се налазити још један ЦД са песмама са "Б" страна, ремиксима и раритетима, а пратиће га и ДВД са концертним снимцима и видео спотовима, преноси часопис "Њу мјузикал експрес".

Две недеље пре тога, 12. октобра, у продавнице ће стићи "The Phantom Bride EP" на ЦД-у, са песмама "Ирејжера" које су обрадили разни извођачи - рецимо, Олмајти је био "задужен" за "12 есеншал" микс сингла "Chains Оf Love", Френкмјузик за микс насловне нумере, на списку су и Догматикс (још једна верзија "Phantom Bride"), Плестик оперејтор ("Chains Of Love"), a у том друштву ће се наћи и Винс Кларков "биг микс" нумере "Hallowed Ground". 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво