Читај ми!

"Kings of Strings" заказали још један концерт

Томи Емануел, Влатко Стефановски и Стокело Розенберг ће у Београду, осим 17. марта Центру „Сава“, наступити и 25. марта у Дому синдиката.

Трио светски признатих гитариста "Kings of Strings", који чине Томи Емануел, Влатко Стефановски и Стокело Розенберг, због великог интересовања публике, одржаће и други београдски концерт 25. марта, у Дому синдиката.

Основан на предлог директора Гитар арт фестивала Бошка Радојковића, крајем прошле године у Београду, трио је први концерт заказао за 17. март у Центру „Сава" на 13. Гитар aрт фестивалу.

Карте за овај концерт су скоро распродате због чега су гитаристи одлучили да по повратку са регионалне серије концерата, у Београду још једном наступе.

Улазнице за други концерт, по ценама од 1.800, 2.300 и 2.800 динара, биће од сутра у продаји на благајни Дома синдиката, Билет центра на Тргу републике, те продајним местима Евентима и Кард сервиса.

Трио гитариста уочи регионалне и премијерне серије заједничких концерата објавио и званични албум First Step у издању Гитар арта са 13 нумера, како солистичких, тако и заједничких које је у Београду снимао и продуцирао Воја Аралица.

"Kings of Strings" су у јануару објавили и најавни спот за нумеру Good Time Charlies Got The Blues, инструменталну верзија баладе Денија О'Кифа из 1972. године коју су својевремено изводили и Елвис Присли и Хенк Вилијамс.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво