Нови серијал о „Терминатору“

Култна прича о „Терминатору“ добиће нове наставке, а холивудски студио „Јуниверсал“ је цео пројекат поверио режисеру Џастину Лину.

Студио „Јуниверсал" планира да сними нови филмски серијал Терминатор, објављено је на сајту Дедлајн (Deadline).

Холивудски студио је за рад на новом Терминатору ангажовао режисера Џастина Лина, најпознатијег по филму Паклене улице 3 -Трка кроз Токио.

Иначе, о Терминатору су снимљена четири филма, а прва два режирао је чувени Џејмс Камерон.

У првом делу, Шварценегер је негативац, робот убица (Т-800), а супротставља му се обичан човек, побуњеник Кајл Рис.

У наставку, Судњи дан, он је добронамерни робот, програмиран да штити младог Конора, а бори се против супериорног робота од течног метала (Т-1000).

Ово је можда и најбољи део приказане трилогије, има убедљив сценарио, компјутерске анимације су напредне, а филмски расплет је буран и непредвидив.

Одсуство истребљивача није потрајало дуго. Они се враћају у трећем делу, поново се борећи за живот Џона Конора. Овога пута, Т-800 има за противника још супериорнији модел ТX, који поприма људски лик у виду прелепе манекенке Кристане Локен.

Четврти филм из серијала, Терминатор-Спасење, није био комерцијално успешан, можда због изостанка Шварценегера, кога је заменио Кристијан Бејл.

Нови наставак биће занимљиво погледати, јер филмофили сигурно желе да виде колико прича о суровом постапокалиптичном свету може да буде и даље оригинална, јер је обрађивана много пута, од Сталкера, до Матрикса.

Терминатор је увек био инвентиван са својим специјалним ефектима, тако да ћемо видети шта ново има да понуди на том пољу.

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво