Прва клапа „Шест дана мрака“

У Беочину почело снимање канадског филма „Шест дана мрака“. Филм је на енглеском језику, а међународну глумачку екипу предводи Рус Олег Видов. Премијера у новембру у Београду.

Амерички режисер Бенџамин Пери, који је глумио и био каскадер у неколико филмова са Чаком Норисом, у Србији ових дана снима психолошки трилер „Шест дана мрака", у продукцији Канађанина српског порекла Драгана Даниела Вујића, који је и сценариста.

Филм се ради на енглеском језику са интернационалном екипом глумаца, а премијеру ће имати у новембру у Београду, рекли су продуценти у изјави агенцији Бета у Беочину.

У овом месту снимаће се већи део филма који продуцира и делимично дистрибуира Вујићева фирма „Холиден воркс", а играју глумци из Латинске Америке, САД, Канаде, Белгије, Србије, Велике Британије и Русије.

Руски глумац Олег Видов, који је својевремено играо у филму „Битка на Неретви" Вељка Булајића, тумачи лик човека који вара супругу са њеном сестром.

Када он погине, преварена супруга на сестру баца клетву, због чега се филм и зове „Шест дана мрака", рекао је продуцент Вујић.

Поред Видова, у филму играју Лана Меј, Шинејд Шенон Роше, Светлана Петковић, Ана Маљевић, Питер Шафеј, Урош Урошевић, Јасмина Димитријевић, Миљана Кравић и Јанко Цекић.

За маске и специјалне ефекте у „Шест дана мрака" задужен је Мирослав Лакобрија, који је стекао углед ван земље захваљујући раду на филмовима „Живот и смрт порно банде", „Српски филм" и „Зона мртвих".

Према речима продуцената, филм ће се снимати 23 дана, а његов буџет, без трошкова дистрибуције, износи 300.000 евра.

Филм се тренутно снима у Беочину, у напуштеном дворцу породице Шпицер, а радиће се и на локацијама око Новог Сада и Београда.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво