Стиже нова „Прича о играчкама"

Цртаћ „Прича о играчкама 3", синхронизован на српски језик, имаће премијеру 13. јуна у Центру „Сава", док ће се три-де верзија приказивати у београдским биоскопима од четвртка, 17. јуна.

Холивудски цртани филм „Прича о играчкама 3", синхронизован на српски језик, биће премијерно приказан 13. јуна у београдском Центру „Сава", саопштио је данас дистрибутер „Тарамаунт".

Како је најављено, после пројекције у Центру „Сава", публици ће се поклонити глумци који дају гласове главним јунацима каубоју Вудију (Гордан Кичић) и астронауту Базу (Драгољуб Љубичић-Мићко), као и тумачи осталих улога Воја Брајовић, Нада Блам, Дубравко Јовановић, Лазар Дубовац и други.

Синхронизовани филм компаније „Дизни" и студија „Пиксар" биће приказиван од 17. јуна и у три-де верзији у београдским биоскопима „Рода", „Таквуд" и у Дому синдиката.

„Вуди и Баз су прихватили чињеницу да ће њихов власник Енди једног дана одрасти, али шта ће се десити кад тај дан дође? У трећем наставку Енди се припрема да крене на колеџ, а за собом оставља верне играчке које су на муци због неизвесне судбине", наводи „Тарамаунт".

Анимирана „Прича о играчкама" из 1995. године добила је 1999. године исто тако популаран наставак, а оба су прошле године обрађена у три-де технологији.

Први део у три-де техници стигао је у домаће биоскопе само титлован у фебруару, а потом у априлу други део синхронизован на српски језик, са гласовима Кичића, Љубичића, Јовановића, Дубовца и других.

Трећи део „Приче о играчкама" ће се у светским биоскопима приказивати од 18. јуна, дан касније него у Београду.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво