Брукхајмеру награда за каријеру

Удружење власника биоскопа САД продуценту Џерију Брукхајмеру доделило признање за животно дело. Награђена и екипа филма „Секс и град 2“, као и глумци Сем Вордингтон и Кетрин Хајгл.

Америчком филмском и ТВ продуценту Џерију Брукхајмеру додељена је награда за животно дело на годишњем скупу власника биоскопа „Шоувест", одржаном у Лас Вегасу, пренео је „Холивуд рипортер".

Шездесетчетворогодишњи Брукхајмер, добитник седам награда Еми, стоји иза ТВ серије „Место злочина" и филмова „Амерички жиголо", „Флешденс", „Полицајац са Беверли Хилса", „Топ ган", „Армагедон", „Перл Харбор", „Пад црног јастреба".

Такође, Брукхајмер је продуцирао и филмски серијал „Пирати са Кариба", чији је приход 2,7 милијарди долара.

Након добијања признања, Брукхајмер је испричао да је још од малих ногу знао да жели да ради у шоу бизнису и да је једино било потребно да тачно изабере посао.

„Никада нисам волео да будем у центру пажње, ја сам више особа којој одговара да буде иза сцене и да се стара да све буде у реду", објаснио је награђени продуцент.

На завршној свечаности четвородневног скупа „Шоувест", награде су добили и редитељи Џеј Роуч (режисер филмова „Остин Пауерс" и „Њени родитељи", награђен као најбољи режисер комедије деценије) и Тод Филипс („Мамурлук у Вегасу").

За најбоље глумце проглашени су Сем Вордингтон и Кетрин Хајгл, док су признања Звезде сутрaшњице добили Алекс Петифер и Ванеса Хаџинс.

Као најбоља глумачка постава награђена је екипа серије и филма „Секс и град", чији други наставак у биоскопе у САД стиже крајем маја.

За комичара године проглашен је Зак Галифијанакис из филма „Мамурлук у Вегасу", док су највећи пробој направили Аманда Сајфрид (из филма "Mamma Mia") и син глумца Вила Смита, једанаестогодишњи Џејден (из римејка „Карате кида").

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво