Џокер, Чернобиљ и Џенифер Анистон у трци за Златни глобус

Објављене су номинације за награде "Златни глобус". Додела тог признања по 77. пут одржава се 5. јануара следеће године. Домаћин је Рики Џервејс, а шоу ће емитовати NBC.

Утицај додела награда Златни глобус на евентуалне номинације за Оскар већ је познат, а ова манифестација се сматра и једном од најзабавнијих, преноси портал vox.com.

Објављене су номинације у 24 категорије, а међу потенцијалним добитницима, вишеструко виђени су, између осталих и Џокер, Брачна Прича, Чернобиљ... 

Брачна прича зарадила је шест номинација. Филм Ирац има пет номинација а Двојица папа четири.

Филм Џокер добио је четири номинације, међу којима је награда за најбољу режију (Тод Филипс) и најбољег глумца (Хоакин Финикс) у категорији драме.

У телевизијским категоријама, серија Чернобиљ, у продукцији ХБО, и Нетфликсова остварења Круна и Unbelievable имају по четири номинације.

Поред тога, серија Apple TV + Morning Show номинована је у категорији за најбољу драмску серију.

Из те серије, глумице Рис Видерспун и Џенифер Анистон, добиле су номинације за најбољу глумицу у ТВ драмској серији.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво