Стижу нови Павићеви јунаци – „Јунаци нашег доба“

Пала је последња клапа серије „Јунаци нашег доба“. Ликовима је живот удахнуо, један од највећих телевизијских стваралаца, сценариста Синиша Павић. Продукцију потписују „Телеком Србија“ и „Кошутњак филм“. Серија је на програму РТС-а у децембру.

Седам година смо чекали нове јунаке Синише Павића. И стигли су – Јунаци нашег доба, пре свих Чичановић, Чичко, глава породице, кога тумачи Игор Ђорђевић, а са њим и галерија ликова које Павић, у душу познаје.

Биће ту губитника, некадашњих шармера и лепотица, људи неснађених, али и оних идеалних за нова времена.

„Радити нешто што Синиша Павић пише, ја бих волео да тај човек живи 200 година, јер нико данас не пише као Синиша Павић. Ја играм тај сталеж. Човек који је остао без посла пре девет месеци, седам месеци је у штрајку, живи са таштом, тастом, женом, дететом, шураком и не знам с ким све, пуна кућа“, рекао је глумац Милан Васић.

„Увек нам да обе стране и никада код њега ниједан лик није екстремно позитиван или екстремно негативан“, изјавио је глумац Синиша Убовић.

Глумаца више од 100. Редитељи су Миша Вукобратовић и Иван Стефановић.

„Серија Јунаци нашег доба говори о разним представницима српског савременог друштва. У основи приче је породица. Отац породице постаје председник општине а тај догађај покреће лавину догађања свих чланова породице, супруга, оца, деце и пријатеља“, објаснио је уметнички директор Слободан Терзић.

„Негде око 120 глумаца је учествовало у серији, екипа око 70 људи, и имамо велико задовољство јер смо све завршили у року“, рекао је извршни продуцент Зоран Јанковић.

После пет месеци рада, снимљено је двадесет епизода. Јунаци нашег доба на РТС стижу у децембру.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 19. март 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво