Марвелови „Осветници“ дошли до „Краја игре“

Екипа која је радила на филмовима заснованим на Марвеловим едицијама стрипова окупила се у Лос Анђелесу на свечаној премијери последњег дела саге, која броји 22 филма.

Серија Марвеловог филмског универзума сврстава се у ред највеће франшизе филмске индустрије свих времена.

На стотине званица, међу којима су биле личности из јавног живота, представници медија, глумци и обожаватеља, присуствовало је пројекцији трочасовног спектакла Осветници: Крај игре.

Филм почиње да се приказује у биоскопима широм света 24. априла.

Међу познатим глумцима, на премијери су се нашли Роберт Дауни Џуниор, Крис Хемсворт, Скарлет Јохансон, Крис Еванс, Бри Ларсон...

„Узбуђен сам што ћу коначно да видим филм, рекао је Пол Рад, који, као и остали чланови глумачке екипе, раније није видео ово остварење јер је држано у тајности.

Рад је рекао да је путовао светом како би промовисао филм. Каже да су његови покушаји да говори о филму најбоље што може, а да га није одгледао, било чудно искуство.

Међу звездама које су присуствовале премијери били су и брат Криса Хемсворта, Лијам и његова супруга Мајли Сајрус.

Крај игре закључује причу о шест Марвелових осветника, а то су Ајронмен, Капетан Америка, Хокај, Црна удовица, Хулк и Тор.

Најновије остварење долази након прошлогодишњег филма Осветници: Рат бескраја, који је оставио многе обожаваоце у неизвесности. Сада, у завршници игре, преживели суперхероји имају за циљ да убију Таноса.

После пројекције, звезде филма окупиле су се на сцени и загрлиле. Крис Еванс је рекао да је „заплакао шест пута“ док је гледао филм.

Марк Рафало, који тумачи улогу Хулка, каже да је његов ангажман у филмовима Марвеловог универзума био „путовање живота“.

Ранији филмови (21) ове франшизе зарадили су, од 2007. године, више од 18,6 милијарди долара.

Крај игре може да рачуна на рекордни наредни викенд када је зарада у питању, сматрају аналитичари. Рат бескраја тренутно држи рекорд од 257,7 милиона долара током прва три дана приказивања у САД и Канади.

Сага о осветницима се завршава, али неки ликови ће наставити да живе у будућим остварењима. Спајдермен се, на пример, враћа већ у јулу, у филму Спајдермен: Далеко од дома.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво