Јелена Гавриловић у наставку серије „Предстража“ који се снима у Србији

Снимање наставка серије „Предстража“ из жанра фантазије почело је у Србији у јануару 2019. у студију и на локацијама поред Београда.

Главну улогу Талон тумачи Џесика Грин (Roman Empire), једина преживела из расе „црне крви“.

У тврђави без закона на крају цивилизованог света, Талон мора да научи да овлада својим натприродним моћима и склапа савез са краљицом која је крила свој идентитет, да би одбранила свет од религиозног диктатора фанатика.

У другој сезони такође се враћају глумци: Џејк Стромен (Extinct, Mythica) као капетан Герет Спирис, Имоџен Вотерхаус (Braid, Nocturnal Animals) као леди Гвин Калкусар, Анад Десаи-Барокија (Emmerdale, Lake Mead) као алхемичар Јанзо, Ендру Хауард (Top of the Lake, Hostiles) као шериф утврђења Седрик Витерс и Робин Малком у улози власнице бара, Елинор.

Нови глумци у другој сезони биће српска глумица Јелена Гавриловић, која тумачи улогу Чунђин, Лили Холандер као Реб, Глис Барбер (Point Break, EastEnders) као Гертруша и Арон Фонтејн (Hollyoaks, Doctors) као Тобин.

Серију су, у продукцији „Електрик ентертејнмента“ и „Ероусторм ентертејнмента“, осмислили Кинан Грифин и Џејсон Фалер.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво