Андрија Милошевић: Плејада домаћих звезда у комедији „Такси блуз“

Свечана премијера филма „Такси блуз“, редитеља Мирослава Стаматова, заказана је за 16. јануар у 20 сати у Центру „Сава“. Глумац Андрија Милошевић поручује да публика у овој комедији може да види бројне домаће глумце и то у необичним ситуацијама.

Ова узбудљива, романтична комедија истовремено је шармантни „роуд муви“ у којој је главни јунак приче Марко (Андрија Милошевић), симпатични, пропали драматург који годинама ради као таксиста.

Његове авантуре пратићемо током једне урнебесне ноћи, када се наизглед нормалан радни дан на његовом послу претвара у хаос, јер се у такси возило ушуња мали Дамир који је побегао из дома за незбринуту децу и који је у потрази за оцем.

Њихова вожња ће се претворити у мноштво сулудих ситуација у којима ће учествовати мноштво ликова које ће продефиловати кроз такси.

Главне улоге у увој комичној причи, чији сценарио потписују Марко Бацковић и Марко Јоцић, тумаче Андрија Милошевић, Милена Предић, Тодор Јовановић, Александра Томић, Никола Ђуричко, Сергеј Трифуновић, Борис Миливојевић, Борис Комненић и Никола Пејаковић.

Директор фотографије је Лука Милићевић, сценографи Сања Булат и Катарина Плавша, костимограф Јелена Ђорђевић, монтажер Давор Босанкић, аутори музике Игор Перовић и Владимир Кркљуша.

Филм су продуцирале „Викторија филм“ и „Клан продакшн“, а продуценти су Марко Јоцић и Андрија Милошевић. Дистрибутер филма је „Арт виста“.

број коментара 0 Пошаљи коментар