Серија „Беса“ открива на шта је човек спреман да би заштитио породицу

„Беса“, прва домаћа серија која прати све стандарде познатих британских драмских серија, биће приказана премијерно 16. децембра на каналу „Суперстар ТВ“ на „МТС телевизији“, а гледаоци ће нове епизоде моћи да прате сваке недеље од 21 час.

Прича прати Уроша Перића (кога глуми Радивоје Раша Буквић), породичног човека из Београда и оца двоје деце, који возећи комби на службеном путу у Црној Гори учествује у саобраћајној несрећи.

У тој саобраћајној несрећи, не његовом грешком, страда млада девојка Бесијана (глумица Елизабет Бродић). Ствар постаје много озбиљнија када Урош, пробудивши се у болници, сазна да је погинула девојка ћерка највећег балканског нарко-боса Дардана Берише (Арбен Бајрактарај).

Да би сачувао своју породицу, Урош је стављен на тест који испитује границе до којих је спреман да иде. На том путу, осим Дарданове сенке која је непрекидно над њим, Уроша прати и инспектор Интерпола Петрит Коци (Милош Тимотијевић), који вођен својим мотивима жели да стане на пут Дардану Бериши.

У напетом серијалу, из епизоде у епизоду пратимо главне ликове који се на различите начине боре са сопственим изборима и који приказују како кратак моменат у којем се њихови путеви укрсте заувек мења ток живота сваког од њих.

Серија Беса окупља више од 200 глумаца са простора бивше Југославије и шире, и гарантује да ће публику држати на ивици столице током свих 12 епизода.

Главне улоге играју Радивоје Буквић, Милош Тимотијевић, Арбен Бајрактарај, а ту су и Лана Барић, Милица Гојковић, Милан Марић, Греса Паласка, Радослав Миленковић, Хана Селимовић, Марко Јањић, Менсур Сафћију, Борис Миливојевић, Иван Зарић, Себастијан Каваца, Камка Точиновски, Милена Радуловић, Славен Дошло и многи други.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво