„Гринч“, велика крађа Божића

Чудни, мрзовољни, зелени створ који на свету највише мрзи Божић је Гринч и апсолутно је неодољив баш такав. Спасавање најрадоснијег празника од највећег мргуда, малишане очекује током Породичног дана у биоскопима „Синеплекс“ широм Србије, 25. новембра од 12 до 17 часова.

„Гринч“, велика крађа Божића „Гринч“, велика крађа Божића

„Јуниверзал пикчерс“ и „Илуминејшн“ представљају феноменалну анимирану авантуру Гринч.

Најмлађи филмофили могу уживати у специјалном програму инспирисаном главним јунаком овог филма 25. новембра, јер се уз сваку купљену улазницу добија се „Подравкино“ слатко изненађење у облику „лино-ладе“, а најбржи ће добити и поклон часописе за децу Мали Политикин забавник, Хајмо другари или ДВД цртаће.

Духовит, топло и визуелно очаравајући филм причаће универзалну причу о празничном духу и несавладивој снази оптимизма.

Када град објави да је у плану украшавање три пута веће јелке него до тада, Гринч схвата да је једино шта му преостаје како би себи обезбедио мало мира и тишине, да украде Божић.

Филм ће бити приказан у синхронизованој и титлованој верзији, а само неки од наших глумаца и људи из јавног живота који су позајмили гласове јунацима су: Милан Тубић, Небојша Илић, Мина Лазаревић и Зоран Кесић.

Они који то буду желели можи ће да виде неодољивог мргуда и у четири-де верзији у биоскопима „Синеплекс 4Д“ у „Делта ситију“ и „Синеплекс Променада“, док све малишане поред овог филма очекују и синхронизоване анимације Принцеза и змај - бескрајна прича, Фантастично путовање у Оз и Хотел Трансилванија 3 - Одмор почиње.

Малишани који су чланови „Синеплексовог“ Породичног филм клуба могу да искористе погодности које имају приликом сваке посете биоскопу. Сви чланови клуба имају увек снижену цену карте и мени (Мале кокице, сок, вода или точено пиће) по одличним ценама.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво