Укључите чула и доживите филмове у четири димензије!

Из удобне биоскопске фотеље љубитељи седме уметности у Србији моћи ће да закораче „у филм“ – осете сваки ефекат околине попут кише, снега, магле, мириса! Од 15. новембра, домаћи филмофили могу доживети филм као никада до сада уз револуционарну америчку технологију у биоскопима „Синеплекс четири-де“ у „Делта ситију“ у Београду и „Синеплекс Променада“ у Новом Саду.

Укључите чула и доживите филмове у четири димензије! Укључите чула и доживите филмове у четири димензије!

Слика и звук више нису довољни. Четири-де искуство је корак напред у доживљају одласка у биоскоп, која позива публику на праву филмску авантуру.

„Синеплекс 4Д Делта сити“, заједно са „Синеплекс Променадом“, од 15. новембра, наћи ће се у престижној групи одабраних биоскопа на свету у којима је могуће гледање филмова у ексклузивној "MX4D" технологији.

Најсавременија технологија је у савршеном складу са догађајима на платну. Нова, четврта димензија филма, добија се уз помоћ чак 14 различитих специјалних ефеката и њиховом савршеном комбинацијом, коју производи ексклузивна опрема у посебно опремљеној "MX4D" сали.

Љубитељи филма уживаће у адреналинској грозници док седишта, уз помоћ специјалних EFX генератора, узрокују јаче лупање срца и својим покретима дочаравају јурњаву аутомобила.

Mирис океанског ваздуха, ветар, капи кише, снег... учиниће да публика „доживи“ дешавања на великом платну, а некада ће морати да се напрегне да у магли препозна јунаке филма.

Радови се ближе крају, како би све било спремно у планираном року за прве 4Д пројекције за све госте биоскопа.

Филмови, који ће међу првима бити приказани у 4Д верзији су, наставак Фантастичних звери, сјајне анимације Гринч, Спајдермен – Нови свет, Ралф разбија интернет – Разбијач Ралф 2, невероватан трилер Ловац убица, породични бајковити филм Крцко Орашчић и четири краљевства, научно-фантастичне авантуре Смртоносне машине и Бамблби, као и филм који долази из ДЦ (DC Comics) универзума Аквамен.

Америчка "MX4D" технологија је вишеструко награђивана и једна је од ретких која је одобрена од стране највећих холивудских студија, укључујући „Јуниверзал“, „Марвел“, „Сони пикчерс“, „Парамаунт студиос“, „Дизни“ и ˜„Ворнер“, што гарантује велики број блокбастера који биоскопску публику очекују у наредним месецима.

Од 15. новембра, и у Србији, филмови ће се осећати и гледати читавим телом, у биоскопима „Синеплекс 4Д Делта сити“ и „Синеплекс Променада“.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво