Пустоловина „Тајне авантуре мачака“ у биоскопима широм Србије

Након фантастичне премијере новог анимираног филма „Тајне авантуре мачака“ одржане 6. октобра у „Синеплексу“ у „Делта ситију“, биоскопи широм Србије угостиће малишане спремне да се упуте у нову авантуру омиљених тајних агената међу животињама. Синхронизовани филм о догодовштинама мачака на репертоару је од 11. октобра.

Неодољива породична пустоловина о омиљеним кућним љубимцима Тајне авантуре мачака синхронизовану у два-де и три-де технологији. Најбржи малишани на премијери у „Синеплексу“ у „Делта ситију“, одржаној 6. октобра, могли су да пронађу љубав свог живота и удоме мацу, учествују у креативним радионицама, едукују се о животу и исхрани мачака, претворе се у своје омиљене љубимце захваљујући осликавању лица, уживају у бројним поклонима партнера премијере, дечијем коктелу... Након филма публици се поклонио део екипе филма.

У новом кинеском синхронизованом цртаном филму Тајне авантуре мачака Герија Ванга, у дистрибуцији куће "2i film", публика ће моћи да „доживи“ пустоловину за целу породицу и упозна се са мачјим излетима у непознато.

Главне улоге тумаче сјајни Марко Кон (Пуфна), Марко Мандић (Ћуфта), Тијана Дапчевић (Мара), Виктор Савић (Бора) и Драган Вујић Вујке.

Пуфна је дебео и лењ мачак, који често седи замишљен на прозору. Живи са сином Ћуфтом, у свом удобном градском стану у ком је рођен и у чијој удобности ужива, нежелећи да из њега излази у спољни свет којег се плаши због траума из прошлости.

Ћуфта је активан, бистар, паметан мачак, кога спољни свет неодољиво привлачи, иако никада није изашао из куће. Ипак, једног дана, отац и син морају да напусте кућу и тада креће сјајна авантура и потрага за легендарном Брескватопијом у којој се снови остварују.

Остварење Тајне авантуре мачака у биоскопима широм Србије је од 11. октобра.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво