Вече комедије, Џони Инглиш се враћа из пензије да спаси Британију

Уколико до сада нисте, упознајте Џонија Инглиша у урнебесном издању овог четвртка у биоскопима „Цинеплекс Биг Београд“, „Делта сити“, „ТЦ Ушће“, „Крагујевац Плаза“ и „Синеплекс Ниш“ од 20 часова. Вече пуно смеха, какво само Роуан Аткинсон може да приреди очекује вас на догађају „Вече комедије“ уз филм „Џони Инглиш - Поново у акцији“.

Он не зна за страх. Он не зна за опасност. Он не зна ништа. Он је најповерљивији тајни агент британске тајне службе. Он није најбоље што британска тајна служба има – он је једино што је остало.

Када криминалистички истражитељ разоткрива јавности идентитете свих активних тајних агената у Британији, катастрофа погађа читав систем, а сигурност Уједињеног Краљевства је на коцки.

Тајна служба сада може да се ослони само на једног човека, пензионисаног Џонија Инглиша.

Публици познат из претходних делова серијала, Џони који сада подучава у предшколској установи, враћа се у акцију како би пронашао мистериозног хакера или потенцијалну кртицу у редовима британске тајне службе.

Како би ова мисија успела, требаће му све његове способности и вештине – оних неколико које има као човек јучерашњих аналогних метода суочен с дигиталним светом садашњице.

Припремите се за много акције, још више авантуре, а највише смеха. „Подравка“ је за све посетиоце припремила слатко изненађење у облику „лино ладе“.

Карте за Вече комедије у продаји су од сутра на благајнама биоскопа „Синеплекс“.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво