Лов почиње – „Предатор: Еволуција“ од данас у биоскопима

Један од најишчекиванијих филмова ове године, „Предатор: Еволуција“ редитеља Шејна Блека, биће премијерно приказан 12. септембра у одабраним биоскопима у Србији. Дан касније биће на репертоарима биоскопа широм земље.

Нови Предатор биће премијерно приказан сутра у биоскопима „Синеплекс“, Комбанк дворана, „Сине стар“, „Арена Синеплекс“, „Рода Синеплекс“, „Сине гранд Капитол парк“ у Раковици и „Вилин град“.

Оригинални филм Џона Мектирнана из 1987. године, са Арнолдом Шварценегером у главној улози, још важи за један од најбољих акционих филмова и свакако заслужује култни статус код љубитеља научне фантастике. Да ли ће Предатор: Еволуција успети да достигне тај ниво, остаје да се види.

Врло добро упознат са франшизом Предатор, с обзиром на то да је глумио у оригиналном остварењу и имао привилегију да буде прва жртва предатора, Шејн Блек је одличан избор за редитеља новог остварења.

Блек је до сада режирао блокбастер Ајрон-мен 3 и написао сценарије за велики број филмова, попут прва два Смртоносна оружја, Последњег скаута и Последњег акционог хероја. Шејн Блек је дефинитивно најбољи избор за наставак франшизе, јер изворну причу надограђује новим, креативним идејама и одређеном дозом хумора.

За разлику од оригиналног остварења, филм Предатор: Еволуција има поприлично мешовиту екипу, па се међу главним јунацима могу видети и женски члана тима, али и дете. У главним улогама су Бојд Холбрук (Наркос), Оливија Мун (Икс-мен: Апокалипса), Треванте Роудс (Месечина), Стерлинг К. Браун (То смо ми), Киган-Мајкл Кеј, Џејкоб Тремблеј (Чудо), Ивон Страховски (серија Декстер) и Алфи Ален (најпознатији као Теон Грејџој у Игри престола).

Аутори новог Предатора филм препоручују и због тога што си ловци еволуирали. Увек су били застрашујући, али у најновијој верзији филма, они су генетски побољшани ДНК материјалом других врста.

Ту је и нова врста предатора, такозвани ултимативни предатор, а овог пута, публика ће моћи да види и предаторе како се боре међу собом.

број коментара 0 пошаљи коментар