Омаж Влади Дивљану на „РТС планети“

На мултимедијалној платформ РТС-а, „РТС планети“ од сутра се налази нови ексклузивни садржај. У питању је концерт „Хајде сањај ме, сањај“ посвећен великом музичару Влади Дивљану, одржан у Центру „Сава“ 10. маја ове године – на дан када би Влада напунио 60. година.

Владини пријатељи и сарадници из целе бивше Југославије изводили су неке од његових најлепших песама из времена Идола и самосталне каријере.

Домаћини концерта Зденко Колар и Саша Шандоров са Невладином организацијом уз подршку бенда „Меџик буш“ и Макс Јуричић са својим „Љетним кином“, засвирали су уз Момчила Бајагића, Корнелија Ковача, Душана Којића – Коју, Зорана Костића – Цанета, Небојшу Антонијевића – Антона, Рамба Амадеуса, Сашу Лошића, Дарка Рундека, Горана Васовића, Бојану Вунтуришевић, Дејана Вучетића – Вучу, Бориса Младеновића, Зорана Предина, Дејана Цукића, Кокана Поповића неке од Владиних најлепших песама из времена „Идола“ и самосталне каријере.

Чули су се класици попут Ретко те виђам са девојкама, Малена, Русија, Она то зна, Патуљци, Све лажи света, Однеси ме, Само једну љубав имам и многе друге песме које су већ одавно део колективног сећања генерација и генерација људи са ових простора.

Сви присутни кажу да је то вече било више од концерта – била је то прослава музике и љубави.

Снимак овог концерта можете када год желите да погледате само на РТС планети, што је још један разлог више да - ако то већ нисте учинили, постанете корисник наше мултимедијалне платформе. Концерт је на насловној страни РТС планете доступан и у главној препоруци која је новитет на мобилној апликацији.

Подсећамо, РТС планета вам омогућава гледање свих РТС-ових ТВ и радио програма на вашим рачунарима, таблетима и мобилним телефонима.

Садржаје можете гледати „на захтев“ – нелинеарно, као и до 72 сата уназад.

На територији Србије сви садржаји су бесплатни, а корисници ван територије Србије имају пробни, бесплатни преиод за коришћење Планете.

Да бисте приступили РТС планети, укуцајте www.rtsplaneta.rs у претраживач (или једноставно преузмите РТС планета апликацију са Гугл плеја) – и региструјте се уношењем основних података као што су ваше име, презиме, имејл адреса.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво