Николас Кејџ у напетом трилеру „Огледало“

Најновије остварење Тима Хантера, психолошки трилер „Огледало“, са Николасом Кејџом и Робин Тани у главним улогама, доноси причу о брачном пару који случајно наилази на мрачне тајне које скрива њихов нови пословни подухват.

Николас Кејџ у напетом трилеру „Огледало“ Николас Кејџ у напетом трилеру „Огледало“

Радња остварења Огледало (Looking Glass) прати пар који купује стари мотел у пустињи у потрази за новим почетком, након што су изгубили ћерку у трагичној несрећи. Но, оно што се испрва чини као савршени бег се брзо претвара у узбудљиву авантуру кроз тајанствени свет када Реј (Николас Кејџ) открије двоструко огледало и случајно сведочи убиству.

У уврнутој игри Реј се мора борити да сачува себе и своју супругу од језиве тајне повезане са мотелом и чудним људима који га посећују.

Марк Блукас, Ерни Лајвли и Жак Греј се појављују у осталим улогама, а сценарио су написали Џери Реп и Метју Вајлдер.

Тим Хантер је амерички телевизијски и филмски редитељ, пореклом из Лос Анђелеса. Највећи део каријере провео је на телевизији, режирајући епизоде најпопуларнијих серија, међу којима су Чиста хемија, Ред и закон, Људи са Менхетна, Гли, Слатке мале лажљивице и Америчка хорор прича. Један од његових истакнутијих филмова је награђивано остварање Окука реке из 1986. године.

Филм Огледало на редовном је репертоару биоскопа „Синеплекс“ у ТЦ Ушће, ТЦ БИГ Београд, Комбанк дворане, „Сине гранда“ у Капитол парку у Раковици, „Таквуда“ и „Вилин град“ у Нишу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво