Брутални трилер „Заиста, никад ниси био овде“ у биоскопима од четвртка

Корупција, освета и најмрачнији унутрашњи демони главне су теме филма „Заиста, никад ниси био овде“, који је побрао награде за најбољи сценарио и најбољег глумца на Канском фестивалу прошле године. Сензационални крими-трилер редитељке Лин Ремзи премијерно је приказан у Србији на 46. Фесту, а од 22. марта стиже у домаће биоскопе.

Брутални трилер „Заиста, никад ниси био овде“ у биоскопима од четвртка Брутални трилер „Заиста, никад ниси био овде“ у биоскопима од четвртка

Хоакин Финикс сјајан је у улози трауматизованог и емоционално дистанцираног ратног ветерана, и бившег ФБИ агента, који живи са дементном мајком, уједно и његовом једином везом са оним што би се могло назвати нормалним животом.

Критичари су његову бриљантну глуму у овом мистериозном трилеру окарактерисали као најбољу у његовој досадашњој каријери.

Након рата и службе, Џо (Хоакин Финикс) окренуо се послу плаћеника ради преживљавања. Његова специјалност је спасавање девојчица које су постале бело робље.

Његова последња насилна мисија је покушај спасавања Нине, ћерке њујоршког сенатора (Екатерина Самсонов) која је киднапована и смештена да ради у борделу на Менхетну.

Његов задатак је да је пронађе, доведе је кући и убије свакога ко му стане на пут. Када се посао отргне контроли, Џоове ноћне море почињу да га обузимају и завера бива разоткривена, што води до две могуће опције - његове смрти или његовог буђења.

Ово остварење означава повратак шкотске редитељке и сценаристкиње Лин Ремзи, након вишеструко награђиваног филма Морамо да причамо о Кевину из 2011. године. Рођена у Глазгову, Ремзијева ужива репутацију једног од најоригиналнијих и најзанимљивијих аутора који раде на пољу независног филма.

Интензивни трилер Заиста, никад ниси био овде употпуњен је сјајном музиком, коју потписује Џони Гринвуд, гитариста групе „Рејдиохед“.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
25° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи