Највеће интересовање публике за отварање Феста

Очекује се да ће највеће интересовање публике бити за филм „Три билборда испред Ебинга, Мисури“, који ће бити приказан на отварању Феста, 23. фебруара у Центру „Сава“, саопштили су из дирекције фестивала.

Три билборда испред Ебинга, Мисури, остварење номиновано за седам Оскара са Франсес Мекдорманд у главној улози, сасвим сигурно ће бити један од филмова о коме ће се највише говорити на овогодишњем Фесту.

Златном палмом овенчан филм Сквер, шведског редитеља Рубена Естлунда, такође је један од фаворита београдске публике, као и поетична љубавна прича Луке Гвадањина, Скривена љубав.

Облик воде, венецијански победник и лидер у номинацијама за Оскара, сасвим оправдано се нашао на листи најтраженијих, а визуелна раскош којом овај филм Гиљерма дел Тора одише јесте само један од разлога зашто га вреди погледати управо на великом платну Центра „Сава“.

Фестова публика већ је навикла да очекује квалитет од култних редитеља, те су и ове године сигуран избор добро познати редитељи и њихови нови наслови: Фатих Акин и филм Ниоткуда, Пол Томас Андерсон и Фантомска нит као и Роман Полански и филм Према истинитој причи.

Попуст од десет одсто на комплете карата траје до петка, 9. фебруара, а омогућена је и онлајн куповина карата за пројекције у Центру „Сава“ и Дому омладине путем „Евентима“, а линк је доступан и на насловној страници сајта Феста.

број коментара 0 пошаљи коментар