Анкета сајта „Ранкер“: Том Хенкс најбољи глумац свих времена

Ако је досад неко сумњао, стигла је службена потврда – Том Хенкс најбољи је глумац свих времена, показује анкета сајта „Ранкер“ у којој је за њега гласало 1,1 милион људи.

Том Хенкс, којег су прославили филмови попут Фореста Гампа, Спасавања редова Рајана, добио је ово ласкаво признање и нашао се испред Бет Дејвис и Марлона Бранда који су на другом и трећем месту међу десет најбољих глумаца свих времена.

Следе Џејмс Стјуарт, Кетрин Хепберн, Роберт де Ниро, Џек Николсон, а последње троје на листи су Морган Фриман, Ентони Хопкинс и Дастин Хофман.

Сајт Ранкер је амерички сајт који спроводи анкете о свету забаве, спорта и културе. Месечно га посети више од 49 милиона људи.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво