Двејн Џонсон, Џек Блек, Кевин Харт у наставку култног „Џуманџија“

„Џуманџи: Добро дошли у џунглу“ је независни наставак култног хита из 1995. године у којем је главну улогу тумачио Робин Вилијамс. Главне улоге, у овој новој и невероватној авантури, овога пута тумаче Двејн Џонсон, Џек Блек, Кевин Харт и Карен Џилијан, а код нас у биоскопе стиже 28. децембра.

Прича о четворо средњошколаца који сасвим случајно откривају стару видео-игру за коју никада раније нису чули. У жељи да сазнају о чему се ради, покрећу конзолу и бивају увучени у забаван, али и опасан свет Џуманџи авантуре, испуњен егзотичном џунглом, тешким препрекама и одлукама, забавним негативцима, сјајним вратоломијама и духовитим опаскама.

Међутим, да би се вратили у стварни свет, мораће да науче како да сарађују међусобно, не само да би победили игру већ и себе и своје страхове. Јер ако не успеју, остаће заробљени унутар Џуманџија заувек.

Спенсера, Бетани, Ентонија и Марту, четворо средњошколаца који проналазе давно заборављену видео-игру, тумаче млади глумци Алекс Вулф, Медисон Ајсмен, Сердаријус Блејн и Морган Тарнер.

Међутим, њихове хероје унутар Џуманџија тумаче далеко познатија имена: Двејн Џонсон звани Рок је биоскопској публици најпознатији по улози Лука Хобса, тајног агента у последња три наставка Паклених улица.

Џек Блек је вероватно најпознатији као глас шепртљастог кунг-фу панде Поа у анимираном серијалу Кунг-фу панда и као предводник духовитог музичког рок дуа „Тенејшес Ди“.

Кевин Харт је своју каријеру започео као стендап комичар да би убрзо почео да добија улоге у филмовима. Једна од првих улога му је била у трећем и четвртом делу чувене франшизе Мрак филм.

Карен Џилијан је своју глумачку каријеру започела у култном британском серијалу Доктор Ху, да би убрзо прешла у Холивуд и добила прилику да покаже шта уме у хорору Мајка Фленегана Огледало смрти из 2013. године. Уследиле су улоге у хитовима Чувари галаксије и Опклада века.

Овој сјајној екипи се прикључио и некадашњи члан бој бенда „Џонас брадерс“ – Ник Џонас. По престанку бављења музиком, Ник се посветио глумачкој каријери углавном као споредни лик у низу ТВ серија, попут драме Краљевство и у веома популарној тинејџерској серији Краљице вриска.

Сва поменута имена обећавају одличну забаву и незабораван провод у независном наставку званом Џуманџи: Добро дошли у џунглу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво