Стигао „најбољи трилер у последњих неколико година“

Шпански глумац Марио Касас, кога је публика заволела као бунтовног заводника Аћеа из филмова „Три метра изнад неба“ и „Желим те“, враћа се у српске биоскопе са новим шпанским трилером „Невидљиви сведок“ у режији Ориола Паула.

После одличног пријема на овогодишњем 45. Фесту и четири распродате пројекције, љубитељи трилера имају прилику да провере зашто су филмски зналци на прошлогодишњем филмском фестивалу „Фантастик фест“ ново остварење младог редитеља и сценаристе филма Тело окарактерисали као „106 минута чистог Хичкока са зачином мистерије Агате Кристи и језе Едгара Алена Поа“.

Према синопсису, млади предузетник Адриан Дориа има све – посао који му је донео награду за најбољег бизнисмена у Европи, срећан брак и дете које га обожава, али један несрећан случај увешће га у вртлог злочина и претворити му живот у кошмар.

Адријан се једног дана буди у хотелској соби закључаној изнутра, поред беживотног тела своје љубавнице Лауре и пошто је оптужен за убиство, одлучује да унајми Вирхинију Гудмен, најбољу правницу за припрему сведока у земљи.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
23° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се