Шазел и Гослинг поново у акцији – снимају филм о Нилу Армстронгу

Дејмијан Шазел, редитељ филма „Ла-ла ленд“, који је недавно освојио шест Оскара, већ се спрема за нову сезону награда Академије.

Студио „Јуниверсал пикчерс“ (Universal Pictures) објавио је да је планирано да Шазелов филм First man (Први човек) о астронауту Нилу Армстронгу, са Рајаном Гослингом у главној улози, изађе 12. октобра 2018. године.

С овим датумом изласка Шазелов филм ће бити у центру пажње по питању награда после његовог мјузикла који је протекле сезоне био сензација.

Филм First Man концентрише се на Армстронга у годинама од 1961. до 1969, после трке америчке агенције за истраживање свемира НАСА да пошаље човека на Месец.

Сценарио филма, заснованом на књизи Џејмса Хансена, написао је сценариста Џош Сингер, који је познат и као сценариста филма Под лупом (Spotlight).

Тридесетдвогодишњи Шазел ове године је постао најмлађи добитник Оскара за режију. Његов мјузикл Ла-ла ленд је зарадио готово 400 милиона долара на светском нивоу, освојио шест Оскара на церемонији у фебруару ове године.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
23° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се