Нови филм Лика Бесона стиже у јулу следеће године

Студио "EuropaCorp" објавио је нове фотографије из филма „Валеријан и Град хиљаду планета“ Лика Бесона, који у српске биоскопе стиже у јулу следеће године.

Према синопсису, Валериjан, кога игра глумац Дејн Дехан и Лорелин, улога која је припала манекенки Кари Делевињ, специјални су владини агенти задужени за одржавање реда у целом свемиру, саопштава дистрибутер "Blitz Film".

Валериjан има у плану романтичну везу са својом партнерком Лорелин, међутим, она ће га одбити због његове „богате“ прошлости са женама.

Под директивом Заповедника (Клајв Овен), Валериjан и Лорелин су послати на мисију у међугалактички град Алфа, растућу метрополу која је састављена од 1.000 планета.

Алфа има 17 милиона становника који су ујединили своје таленте, технологију и ресурсе за добробит свих, међутим, немају сви на Алфи исте интересе и циљеве и невидљиве силе ће довести цео град у велику опасност.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
20° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво