Читај ми!

Српска Нова година на Тргу републике: Горан Бреговић вечерас добија „појачање“

Уз најављеног специјалног госта Младена Војичића – Тифу, прослављеним музичарима придружиће се и легендарни певач Бијелог дугмета Ален Исламовић, као и Елвис Бајрамовић, победник прошлогодишњег Сабора трубача у Гучи.

Српска Нова година на Тргу републике: Горан Бреговић вечерас добија „појачање“ Српска Нова година на Тргу републике: Горан Бреговић вечерас добија „појачање“

Публика ће вечерас имати прилике да ужива у препознатљивим вокалима групе Бијело дугме, која је обележила читаву једну епоху југословенског рока, Младена Војичића - Тифе и Алена Исламовића, који ће се појавити као специјални гости на вечерашњем наступу Горана Бреговића за Српску Нову годину на Тргу републике.

Горан Бреговић, наш прослављени музичар, свима који дођу приуштиће незаборавно путовање кроз своје антологијске хитовима, док ће Оркестар за свадбе и сахране, који ће пратити легендарног музичара, убрзати ритам и приредити ноћ за памћење.

Додатну енергију даће „прва труба" Гуче и победник прошлогодишњег Сабора трубача у Гучи, Елвис Бајрамовић са својим трубачким оркестром.

Читав угођај употпуниће изванредан визуелно-сценски спектакл, за који ће бити задужен Skymusic, који се, уз Град Београд, нашао у организацији овогодишње прославе Српске нове године на централном градском тргу.

Почетак званичног програма предвиђен је за 21 час.

недеља, 05. мај 2024.
24° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се