„Кира“ променила ток водопада у Шкотској

Олуја „Кира“, која је почетком месеца погодила Британију, била је праћена снажним ударима ветра који је успео да промени смер тока водопада у Шкотској.

Видео-снимак, објављен на друштвеним мрежама, приказује како вода под налетима снажног ветра, уместо да пада, потпуно мења правац према горе.

Феномен је забележен на водопаду у брдовитим централним деловима Шкотске.

Недавно је олуја „Кира“ такође изазвала пажњу у јавности, када је на обале Шкотске избацила остатке мистериозног створења

После „Кире“, Британију је данас погодила и олуја „Денис“, праћена снажним ударима ветра и обилним падавинама, због чега су власти упозориле грађане да се заштите од „опасних по живот поплава“ у Велсу и Шкотској.

Британска метеоролошка служба објавила је више од 250 упозорења на поплаве у Енглеској, Шкотској и Велсу.

Према последњим информацијама, најмање двоје људи погинуло је у Великој Британији, а десетине хиљада су се суочиле са хаосом проузрокованим олујом „Денис“.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво