Галакси бадс: слушалице које ће променити начин на који доживљавате звук

Ослањајући се на изузетан бежични звук чувених Галакси бадс слушалица, компанија „Самсунг“ представља нове Галакси бадс+, које су у претпродаји доступне уз нове моделе паметних телефона "S20+" и "S20 Ultra".

Галакси бадс+ омогућавају корисницима да уживају у звуку студијског квалитета помоћу напредних звучника и микрофона, батерије која траје цео дан и флексибилних подешавања аудио перформанси. Увек укључене, умрежене и спремне за употребу, тако да никада нећете чекати да слушате садржај који желите.

Аудио искуство нове генерације

Уз АКГ перформансе, Галакси бадс пружају иновативно аудио искуство за кориснике у покрету, док Самсунг још више подиже лествицу за квалитет звука са Галакси бадс+. Поред изузетне АКГ технологије, Самсунг Галакси бадс+ имају врхунски двосмерни систем звучника, са све додатним високотонским, као и бас звучником за дубље тонове. Уз Галакси бадс+ сваки звук је уравнотежен и јасан.

За оне који се ослањају на своје бежичне слушалице приликом позива и видео разговора, Галакси Бадс+ су опремљене са три микрофона, једним унутрашњим и два спољашња, за кристално чисто снимање звука. Екстерни микрофони користе посебну технологију формирања звучних снопова како би пренели корисников глас, умањујући позадинске звуке, тако да га саговорник увек јасно чује, без обзира где се налази. Уз унапређени Ambient Sound корисници могу да утишају спољни свет када то желе, или да појачају позадинске звуке када им је потребно да буду у стању приправности, тако што ће изабрати неки од режима рада као што су low, medium, high и extra high.

Немате где да допуните батерију? Нема проблема

Ништа није разочаравајуће као ситуација у којој бежичне слушалице остану празне батерије усред омиљеног подкаста, а нисте у прилици да их допуните. Захваљујући моћној батерији од 85 mAh, Галакси бадс+ су савршени сапутници за оне који воле да слушају различите садржаје док су у покрету, јер омогућавају 11 сати слушања музике, а овај временски период може да се дуплира на 22 сата када се поставе у бежично кућиште за пуњење од 270 mAh. Када су корисници у журби, а желе да допуне уређај, за само три минута могу допунити Галакси бадс+ на капацитет од 60 минута плејбека, користећи Wireless Powershare могућност.

Просечно трајање батерије је 11 сати приликом типичног начина коришћења Галакси бадс+. Постављање у кућиште може пружити додатних 11 сати трајања батерије. Трајање батерије може варирати. 

Контролишите уређај на лакши начин него икада пре

Потпуно нове могућности контроле на додир омогућавају корисницима Галакси бадс+ да контролишу уређај чак и док не држе своје паметне телефоне. Једним додиром могу да пусте или зауставе музику, двоструким додиром могу да пребаце на следећу песму или да се јаве на телефон, а потез додиривањем и задржавањем прста може да буде подешен на ону команду која је кориснику најпотребнија.

Конективност се сусреће са једноставношћу

Галакси бадс+ омогућавају умрежено уживање у музици, са врло једноставним подешавањима. Када се упаре са Галакси паметним телефоном, Галакси бадс+ аутоматски постају доступне за коришћење путем свих осталих уређаја повезаних на исти Самсунг налог 4 . Бадс+ апликација, по имену Galaxy Buds+ је сада iOS компатибилна, тако да је могуће уживати у сјајном аудио искуству без обзира на то који уређај користите.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво