Унајмио људе да му убију сина у видео-игри

Један Кинез унајмио је виртуелне „атентаторе“ да у видео-игри пронађу и убију лика којег игра његов син, како би га одвратио од претераног играња.

Кинез, којег је Котаку, познати блог о видео-играма, идентификовао као господина Фенга, био је забринут што његов 23-годишњи незапослени син проводи много времена онлајн.

Одлучио је да унајми људе који ће у видео-играма да јуре и лове лика којег игра његов син, чиме се надао да ће га одвратити од „губљења времена“.

Његов син је на крају упитао своје ловце зашто баш њега циљају.

„То свакако неће помоћи у односима између оца и сина. Никада пре нисам видео овакву врсту интервенције, али мислим да неће имати резултата. Претерано играње је најчешће само последица неког прикривеног проблема“, истакао је за Би-Би-Си професор Марк Грифитс, стручњак за зависности.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво