„Твитер“ разматра увођење плаћеног премијум чланства

Компанија „Твитер“ разматра увођење премијум чланства за компаније и утицајне кориснике. Тај вид чланства би се плаћао.

Корисници који плаћају имали би приступ Твитдеку, унапређеној верзији с више функција од обичног Твитера, пренео је данас Би-Би-Си.

„Твитер“ за сада није наговестио да разматра увођење плаћања за обичне кориснике.

Премијум чланство донело би „Твитеру“ нове приходе у време када се корисници све више окрећу другим мрежама као што је Снепчет.

Број корисника Твитера стагнира, а приходи компаније од рекламирања су у паду, иако је онлајн тржиште реклама значајно повећано прошле године.

„Редовно спроводимо истраживања којима прикупљамо искуства корисника како бисмо доносили боље инвестиционе одлуке и истражујемо неколико начина да учинимо Твитдек кориснијим за професионалце“, саопштио је „Твитер“.

Компанија је саопштила како ће нов приступ функционисати.

„Плаћање би обезбедило корисницима да на једном месту имају посебне алатке за прегледање, објављивање и обавештавање, као и анализу трендова и активности и унапређену аналитику“, навео је „Твитер“.

Ако уведе плаћене налоге, конкуренција „Твитеру“ биће компаније „Соушалфлоу“ и Хутсјут, које већ годинама омогућавају корисницима да користе унапређену варијанту Твитера.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво