Читај ми!

"Xbox One", први милион првог дана

Компанија „Мајкрософт“ је саопштила да је за мање од 24 сата од лансирања "Xbox One" продато више од милион примерака нове конзоле.

У петак је у 13 земаља почела продаја нових Xbox One конзола, а из „Мајкрософта“ кажу да су већ продали више од милион примерака.

Челници технолошког џина из Редмонда одушевљени су првим даном продаје и кажу да је оборен рекорд који је до сада држала претходна конзола Xbox 360.

Цена Xbox One је 429 долара, што је велико смањење у односу на првобитни износ од 499 долара.

Није све ишло глатко током лансирања играчке конзоле. Због великих проблема у производњи, првобитна жеља да продаја почне у 21 земљи није испуњена.

Са друге стране, главном конкуренту „Сонију“ такође иде одлично са продајом Плејстешна 4, којих је такође милион примерака продато у првом дану.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво