Читај ми!

Савитљиви екран стиже до краја године

До краја ове године свет би требало да буде богатији за мобилни уређај са савитљивим ОЛЕД екраном, саопштено је из компаније „Ел-Џи електроникс“. Корисници се неће плашити пада телефона на тврди асфалт, док ће ношење уређаја у џепу бити готово неприметно.

Још почетком деведесетих година прошлог века, преносиви рачунари и мобилни телефони били су нека врста егзотике која се чешће сретала у холивудским филмовима него на улици.

У међувремену је дошло до наглог ширења интернета и модернизације, која је из године у годину захватала све више домаћинстава широм света.

Како се глобална мрежа све више ширила, тако су и произвођачи електронске и мобилне опреме у корак пратили тренд глобализације.

Као једна од водећих компанија у области потрошачке електронике, „Ел-Џи електроникс“ је одлучио да направи још један корак даље, када је универзум смартфона у питању.

„Ел-Џи електроникс“ је најавио да ће крајем 2013. године представити први мобилни уређај са савитљивим ОЛЕД екраном.

Захваљујући иновативном тиму стручњака и инжењера, „Ел-Џи“ активно ради на изради и усавршавању савитљиве површине која ће заувек променити начин на који користимо мобилне телефоне. Захваљујући савитљивим ОЛЕД екранима, корисници се неће плашити пада телефона на тврди асфалт, док ће ношење уређаја у џепу бити готово неприметно у скоријој будућности.

На тај начин, нешто што је пре свега пар деценија изгледало као нешто што ће бити доступно тек у далекој будућности, данас, захваљујући напредним технологијама постаје стварност.

Од првих преносивих електронских уређаја па све до смарт телефона и мобилног интернета, створен је нови простор који захваљујући напредним уређајима и новим технологијама пружа нове могућности за интеракцију, дељење најновијих информација и инспирацију за стварање нечег сасвим новог, узбудљивог и корисног.

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво