Читај ми!

"Lumia 1020“ са камером од 41 мегапиксела

Финска „Нокиjа“ коначно је представила нови "Lumia 1020". Поред пристојних карактеристика и 11,4 центиметра великим екраном, поседује камеру са невероватних 41 мегапиксела која омогућава корисницима да праве снимају фотографије и видео материјал фантастичног квалитета.

У Њујорку је представљена нова "Lumia 1020" са камером од невероватних, 41 мегапиксела. Протеклих недеља неколико пута су процуреле информације о новом „Нокијином“ чеду, а сада су и званично потврђене.

Као што се очекивало "Lumia 1020" имаће 11,4 центиметара АМОЛЕД екран високе дефиниције, који ће подржавати резолуцију од 1280 x 768 пиксела. Уређај ће имати два гигабајта радне меморије и чак 32 гигабајта интерне меморије.

Ипак, звезда вечери и оно што одваја „1020“ од осталих уређаја је 41 мегапиксела Pure view камера. У стању је да прави фотографије односа 16:9 и 4:3 изузетног квалитета.

Floating lens технологија за стабилизацију која је први пут уведена у уређају „Лумиа 920“ сада је прилагођена да подржава „1020“.

Као што се и очекивало, могућности зумирања су импресивне. "Lumia 1020" је такође у стању да прави снимке резолуције 1920 x 1080 пиксела изузетног квалитета са 30 фрејмова у секунди.

Апликација Pro Camera побољшава квалитет слике и видео материјала, а омогућава корисницима да прилагођавају разне параметре.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво