„Епл“ најавио посебну црвену серију „ајфона“

Ускоро стижу „ајфон 8“ и „ајфон 8 плус“ у црвеној боји, најављено је данас из седишта „Епла“ у Купертину.

Специјална серија паметних телефона моћи ће од сутра да се поручи онлајн у одређеним земљама и регионима, а у продавницама од петка, 13. априла.

„Одликује је црвено-црна комбинација боја, а такође нуди и могућност купцима да помогну у борби против ширења вируса ХИВ и сиде“, истакао је Грег Јосвијак, потпредседник одељења за маркетинг производа у „Еплу“.

„'Ајфон 8' и 'ајфон 8 плус' унапређују све што волимо код 'ајфона', укључујући екране 'Ретина ХД' који су лепши него икада, најјачи и најпаметнији чип до сада и камере за невероватне фотографије и снимке“, додао је Јосвијак.

Најављена је и почетна малопродајна цена по комаду за ова два телефона која ће бити доступна у две верзије – 64 гигабајта и 256 гигабајта – а то је 699 долара.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво