„Опелов“ аутомобил еколошки најчистији

Министар заштите животне средине Горан Триван уручио је данас признање компанији „Опел“ за еколошки аутомобил године у Србији на београдском Сајму аутомобила.

Ово је седми пут да се организује акција „Еко-аутомобил године у Србији“ чији је циљ промовисање еколошких прихватљивих аутомобила на тржишту Србије – у конкуренцији од 12 аутомобила, за аутомобил са најбољим карактеристикама у односу на животну средину изабран је "Оpel Crossland X B1.6DT Ecoflex МТ5".

„Министарство заштите животне средине је партнер свима који размишљају шта урадити да грађани имају бољу животну средину, здравије услове живота, чист ваздух, а да при том привреда и даље успешно послује. Развијени свет говори да је то могуће, а наше је да у Србији то применимо“ рекао је Триван.

Министар каже да ће Министарство настојати да се примењују еколошки стандарди којима ће Србија ићи у корак са светом, а то значи и смањење употребе најстаријих и најлошијих аутомобила.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 06. мај 2024.
17° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара