Више времена за брисање „погрешних“ порука на „Вотсапу“

Најновија, побољшана верзија апликације „Вотсап“ омогућава корисницима дужи период током којег је могуће брисање порука које су грешком доспеле у преписку. Наравно, увек постоји ризик да је саговорник већ прочитао поруку, а остаће и траг да је нешто обрисано.

Корисници Вотсапа сада имају још више времена да обришу поруке које су послали грешком.

Опција „избриши за све“ постоји већ неколико месеци, али су до сада корисници имали само седам минута да обришу поруку из преписке, преноси портал Phone Arena

У Вотсапу су сада одлучили да повећају период на 68 минута и 16 секунди. Не наводе се разлози за овакво временско ограничење, али љубитељи бројева и рачунских операција истичу да је реч о 4.096 секунди, односно два на 12 степен секунди. 

На овај начин Вотсап се приближава начину на који функционише Снепчет и слични сервиси који омогућавају да поруке нестају након одређеног времена.

Да би обрисали одређену поруку, корисници треба да је означе и потом на врху екрана додирну канту за ђубре. Након тога треба одабрати опцију „обриши за све“. 

Наравно, увек постоји ризик да је саговорник већ прочитао поруку, а остаће и траг да је нешто обрисано.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
21° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се