Јавност ће упознати „миг 35“ на авио-салону „МАКС-2017“

Руски вишенаменски ловачки авион „миг 35“ биће први пут јавно представљен на авио-салону „МАКС-2017“, али летачки програм ће бити приказан на форуму „Армија-2017” у августу, изјавио је генерални директор компаније „Миг“ Иља Тарасенко, наводи „Тас“.

Јавност ће упознати „миг 35“ на авио-салону „МАКС-2017“ Јавност ће упознати „миг 35“ на авио-салону „МАКС-2017“

„Ми ћемо на 'МАКС-2017' први пут јавно представити наш авион 'миг 35', и преговарати о продаји авиона у иностранству“, изјавио је Тарасенко.

Према његовим речима, серијска производња „мига 35“ почеће за две године. „Тренутно вршимо испитивања и после тога ће почети серијска производња.“

„Миг 35“ је најновији вишенаменски ловац четврте плус-плус генерације (4++), који представља даљи корак у развоју авиона „миг 29К/КУБ“ и „миг 29М/М2“.

Летачко тестирање „мига 35“ почело је 26. јануара, а 27. јануара у Подмосковљу је одржана међународна презентација авиона.

Међународни ваздухопловно-космички салон „МАКС-2017“ биће 13. по реду. Он се одржава у подмосковском граду Жуковском од 18. до 23. јула.

Форум „Армија-2017" биће одржан од 22. до 27. августа у бази конгресно-сајамског центра „Патриот", на полигону „Алабино“ и аеродрому „Кубинка“ у Подмосковљу, као и у свим војним окрузима и у Северној флоти.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 18. мај 2024.
14° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара