„Галакси Ес-8“ и „Ес-8 плус“ представљени у Србији

Након светске премијере, „Самсунг“ је своје најновије паметне телефоне, „галакси Ес-8“ и „Ес-8 плус“, представио и на српском тржишту и приказао перформансе и дизајн нових уређаја.

Званична продаја у Србији почеће 28. априла, а сви заинтересовани корисници ове паметне телефоне већ могу да наруче код оператера и малопродајних партнера.

„Најновијим моделима померамо границе мобилне индустрије и представљамо телефоне који својим хардвером и софтвером у потпуности одговарају потребама савремених корисника“, рекао је Таехван Хванг, председник компаније „Самсунг“ за Јадранску регију.

„'Ес-8' телефон долази са дијагоналом екрана од 5,8 инча, док 'Ес-8 плус', као већи модел ове серије, има дијагоналу екрана 6,2 инча. Уз нови персонализовани интерфејс Биксби, одличне камере, унапређени систем сигурности, али и низ функција које су корисници већ заволели на претходним моделима, нови уређаји у потпуности представљају прекретницу у развоју паметних телефона“, истакао је Хванг.

„Галакси Ес-8“ и „Ес-8 плус“ уређаји се одликују „бескрајним“ екраном, такозвани инфинити дисплеј, и компактним дизајном без оквира чиме доприносе још већој удобности приликом коришћења телефона једном руком. Додатну издржљивост телефона и висококвалитетну завршну обраду осигурава стакло „горила 5“ и на предњој и на задњој страни.

Осим стандардно врхунске „дуал пиксел“ камере са задње стране од 12 мегапиксела, за љубитеље добре фотографије нови телефони доносе и премијум камеру са предње стране, од 8 мегапиксела са аутоматским зумирањем.

Најновији телефони из „галакси Ес-8“ серије изграђени су на безбедносној платформи „самсунг нокс“ и нуде широку палету биометријских технологија, укључујући сензор за отисак прста, скенер зенице и могућност препознавања лица.

Такође, једна од главних одлика последње генерације „Самсунг“ телефона биће интегрални интерфејс, Биксби, који нуди персонализовану помоћ сваком кориснику, на основу праћења његових интересовања, локације и ситуација у којима се налази.

Биксби се интегрише са „Самсунговим“ уграђеним апликацијама, попут камере, контакта, галерије, порука и подешавања.

Љубитељи „галакси Ес-8“ и „Ес-8 плус“ телефона у Србији ће моћи да изаберу свој уређај у једној од три боје: „поноћно црној“, „орхидеја сивој“ и „арктички сребрној“, док препоручена малопродајна цена износи од 102.999 динара за „галакси Ес-8“, односно 115.999 динара за „галакси Ес-8 плус“.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 30. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво